Modhul:EditAtWikidata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Dhokumèntasi modhul iki bisa digawé ing Modhul:EditAtWikidata/doc

-- Modhul kanggo nampilake lambang kanthi tooltip ngambang kayata "besut iki ing Wikidata".
-- Ikon bakal disambung karo entri Wikidata kanggo artikel sing dilebokake.
-- Pesen iki mung ditampilake yen_parameter lokal ora diwenehake
-- yaiku yen ditelpon saka template, bisa diwenehi kode supaya ora nampilake pesen
-- nalika paramèter lokal digunakake, ngalangi Wikidata kanggo mbentuk nilai.
-- Qid saka entri Wikidata kanthi opsional diwenehake kanggo nyoba ing njaba artikel.
-- Pnguna:
-- {{#invoke:EditAtWikidata|showMessage|local_parameter}}
-- {{#invoke:EditAtWikidata|showMessage|qid=<ArticleID>|local_parameter}}

local p = {}

local i18n =
{
	["message"] = "Besut iki ing Wikidata"
}

p.showMessage = function(frame)
	-- Bisa uga ana paramèter lokal sing disedhiyakake, yen kosong, setel dadi nil
	local local_parm =  mw.text.trim(frame.args[1] or "")
	if local_parm and (local_parm == "") then local_parm = nil end

	-- Yen ana paramèter lokal sing digunakake, kita ora pengin nampilake pesen kasebut
	if local_parm then return nil end

	-- Bisa njupuk paramèter sing dijenengi | qid yaiku ID Wikidata kanggo artikel kasebut.
	-- Iki ora biasane digunakake kajaba kanggo nyoba ing njaba artikel.
	local qid = frame.args.qid
	if qid and (qid == "") then qid = nil end

	-- Modhul kasebut bisa njupuk parameter pid =
	-- sing bakal nggawe link menyang properti kasebut ing entri Wikidata kanggo artikel kasebut
	local propertyID = mw.text.trim(frame.args.pid or "")

	-- Goleki obyek sing ngemot kabeh klaim artikel kasebut
	local entity = mw.wikibase.getEntityObject(qid)
	if entity then
		local thisQid
		if qid then thisQid = qid else thisQid = entity.id end

		-- Parameter sing dijenengi nbsp ngidini ngganti papan utama karo &nbsp;
		local space
		if frame.args.nbsp and (frame.args.nbsp ~= "") then
			space = "&nbsp;"
		else
			space = " "
		end

		return
			space .. "[[File:OOjs UI icon edit-ltr-progressive.svg |frameless |text-top |10px |alt=" ..
			i18n.message ..
			" |link=https://www.wikidata.org/wiki/" ..
			thisQid ..
			(propertyID == "" and "" or ("#" .. propertyID)) ..
			"|" .. i18n.message .. "]]"
	end
end

return p