Mission Santa Clara de Asís

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Mission Santa Clara ing taun 2008

Misi Santa Clara de Asis (Cithakan:Lang-itu) madeg wiwit tanggal 12 Januari 1777 kanthi jeneng kawitan ya iku Clare dari Assisi dipandegani déning panjenengané Miskin Clares. Kacathet kaping enem ambruk lan dibangun manèh kaya asline .

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

37°20′57.63″N 121°56′28.46″W / 37.3493417°L 121.9412389°W / 37.3493417; 121.9412389Koordinat: 37°20′57.63″N 121°56′28.46″W / 37.3493417°L 121.9412389°W / 37.3493417; 121.9412389

Galeri[sunting | besut sumber]

Cathetan suku[sunting | besut sumber]