Miss Asia Pacific World 2013

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Miss Asia Pacific World 2013
200px
Tanggal 30 Oktober 2013
Panggonan Koréa Kidul "Light Floor," HallyuWorld Compound, Seoul, Koréa
Paserta 43
Finalis/Semifinalis 15
Debut Afrika Tengah, Bolivia, Chili, Ekuador, Guinea, Honduras, Makau, Mesir, Mozambik,Selandia Baru, Slovénia, Trinidad dan Tobago, Uganda, Vanuatu, Yunani
Ora tampil Armenia, Indonesia, Jepang, Jerman, Kamerun, Kenya, Libanon, Turki
Tampil Maneh Amérika Sarékat, Australia, China, Hong Kong, Honggari, Kanada, Kazakhstan, Malaysia, Nepal, Panama, Rusia, Swèdhen, Taiwan, Venezuela, Vietnam
Pamenang Srishti Rana
( India)

Miss Asia Pacific World 2013 ya iku kontès Miss Asia Pacific World kaping telu kang dianakake ing Seoul, Koréa ing tanggal 30 Oktober 2013. Cacah patang puluh telu peserta tandhing ing taun iki, lan Himangini Singh Yadu, Miss Asia Pacific World 2012 saka India nobatake Srishti Rana kang asalé padha-padha saka India minangka pemenang.

Pemenang[besut | besut sumber]

Utama
Gelar Kontestan
Miss Asia Pacific World 2013  India - Shristi Rana
Runner-up 1  Mesir - Meriam George
Runner-up 2  Kazakhstan - Yevgeniya Klishina
Runner-up 3  Rusia - Yekaterina Grushanina
Runner-up 4  Swèdhen - Moa Madicken Öberg
Runner-up 5  Mongolia - Battulga Bilguunzaya
Runner-up 6  Australia - La Toyah Asha James
15 Besar
Penghargaan mirunggan
Gelar Kontestan
Best Body  Swèdhen - Moa Madicken Öberg
Best Evening Gown  Ekuador - Tatiana Carolina Romero Macías
Best National Costume  India - Shristi Rana
Best Model  Filipina - Czarina Rosales
Best Vocal Talent  Sri Lanka - Stephanie Siriwardena
Miss Friendship  Honduras - Nelly Mabel Reyes Hernández
Miss Talent  Filipina - Czarina Rosales
Miss Personality  India - Shristi Rana
Miss Asia Pacific World Star  Filipina -
The World's Most Beautiful Super Talent  Filipina - Czarina Rosales

Peserta[besut | besut sumber]

43 peserta pinilih tandhing ing taun iki:

Cathetan[besut | besut sumber]

Debut[besut | besut sumber]

Negara kang lagi sepisanan tampil ing kompetisi taun iki ya iku Afrika Tengah, Bolivia, Chili, Ekuador, Guinea, Honduras, Makau, Mesir, Mozambik,Selandia Baru, Slovenia, Trinidad dan Tobago, Uganda, Vanuatu, lan Yunani.

Ora Tampil[besut | besut sumber]

Negara kang ing taun sadurunge tandhing ananging ora tampil ing taun iki ya iku Armenia, Indonesia, Jepang, Jerman, Kamerun, Kenya, Libanon, lan Turki.

Tampil manèh[besut | besut sumber]

Negara kang ing taun sadurunge ora tampil ananging tandhing manèh ing taun iki ya iku Amérika Sarékat, Australia, China, Hong Kong, Hongaria, Kanada, Kazakhstan, Malaysia, Nepal, Panama, Rusia, Swedia, Taiwan, Venezuela, lan Vietnam.

Kontes liya[besut | besut sumber]

Negara kang tampil ing kontès liya:

2005 
2006 
  • Miss Earth 2006 : Mesir
2008 
  • Miss International 2008 : Rusia
2009 
  • Miss Tourism Queen International 2009 : Rusia (pemenang)
2010 
  • Miss World 2010 : Selandia Baru
  • Miss Model of The World 2010 : Amérika Sarékat (makili Puerto Riko)
  • Miss Progress 2010 : Estonia
  • Best Model 2010 : Estonia
2011 
  • Miss World 2011 : Nepal
  • Miss Universe 2011 : Sri Lanka
  • Miss Intercontinental 2011 : Latvia
  • Miss Yacht 2011 : Vietnam
  • Miss Tourism International 2011 : Vietnam
2012 
  • Miss World 2012 : Kazakhstan
  • Miss University Africa 2012 : Afrika Tengah
  • Reina Mundial de la Piña 2012 : Bolivia
  • Miss Globe 2012 : Taiwan, Malaysia
2013 
  • Piel Dorada 2013 : Honduras
  • Miss Bikini Universe 2013 : China
  • Miss Global International 2013 : Puerto Riko
2014 
  • Miss Tourism Planet 2014 : Venezuela

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Miss Asia Pacific World