Miss Asia Pacific World 2013

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Miss Asia Pacific World 2013
200px
Tanggal30 Oktober 2013
PanggonanKoréa Kidul "Light Floor," HallyuWorld Compound, Seoul, Koréa
Paserta43
Finalis/Semifinalis15
DebutAfrika Tengah, Bolivia, Chili, Ekuador, Guinea, Honduras, Makau, Mesir, Mozambik,Selandia Baru, Slovénia, Trinidad dan Tobago, Uganda, Vanuatu, Yunani
Ora tampilArmenia, Indonesia, Jepang, Jerman, Kamerun, Kenya, Libanon, Turki
Tampil ManehAmérikah Sarékat, Australia, China, Hong Kong, Honggari, Kanada, Kazakhstan, Malaysia, Nepal, Panama, Rusia, Swèdhen, Taiwan, Venezuela, Vietnam
PamenangSrishti Rana
( India)

Miss Asia Pacific World 2013 ya iku kontès Miss Asia Pacific World kaping telu kang dianakake ing Seoul, Koréa ing tanggal 30 Oktober 2013. Cacah patang puluh telu peserta tandhing ing taun iki, lan Himangini Singh Yadu, Miss Asia Pacific World 2012 saka India nobatake Srishti Rana kang asalé padha-padha saka India minangka pemenang.

Pemenang[besut | besut sumber]

Utama
Gelar Kontestan
Miss Asia Pacific World 2013  India - Shristi Rana
Runner-up 1  Mesir - Meriam George
Runner-up 2  Kazakhstan - Yevgeniya Klishina
Runner-up 3  Rusia - Yekaterina Grushanina
Runner-up 4  Swèdhen - Moa Madicken Öberg
Runner-up 5  Mongolia - Battulga Bilguunzaya
Runner-up 6  Australia - La Toyah Asha James
15 Besar
Penghargaan mirunggan
Gelar Kontestan
Best Body  Swèdhen - Moa Madicken Öberg
Best Evening Gown  Ekuador - Tatiana Carolina Romero Macías
Best National Costume  India - Shristi Rana
Best Model  Filipina - Czarina Rosales
Best Vocal Talent  Sri Lanka - Stephanie Siriwardena
Miss Friendship  Honduras - Nelly Mabel Reyes Hernández
Miss Talent  Filipina - Czarina Rosales
Miss Personality  India - Shristi Rana
Miss Asia Pacific World Star  Filipina -
The World's Most Beautiful Super Talent  Filipina - Czarina Rosales

Peserta[besut | besut sumber]

43 peserta pinilih tandhing ing taun iki:

Cathetan[besut | besut sumber]

Debut[besut | besut sumber]

Negara kang lagi sepisanan tampil ing kompetisi taun iki ya iku Afrika Tengah, Bolivia, Chili, Ekuador, Guinea, Honduras, Makau, Mesir, Mozambik,Selandia Baru, Slovenia, Trinidad dan Tobago, Uganda, Vanuatu, lan Yunani.

Ora Tampil[besut | besut sumber]

Negara kang ing taun sadurungé tandhing nanging ora tampil ing taun iki ya iku Armenia, Indonesia, Jepang, Jerman, Kamerun, Kenya, Libanon, lan Turki.

Tampil manèh[besut | besut sumber]

Negara kang ing taun sadurungé ora tampil nanging tandhing manèh ing taun iki ya iku Amérikah Sarékat, Australia, China, Hong Kong, Hongaria, Kanada, Kazakhstan, Malaysia, Nepal, Panama, Rusia, Swedia, Taiwan, Venezuela, lan Vietnam.

Kontes liya[besut | besut sumber]

Negara kang tampil ing kontès liya:

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Miss Asia Pacific World