Tenger

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kaca iki isi pratélan tenger kang dienggo nandhani besutan déning piranti alus, sinartan tegesé.

Jeneng tengerCakrik ing pratélan owahanDhèskripsi pepak saka maknaSumberAktif?Owah-owahan mawa tag
Wiki MrebawaniWiki MrebawaniPangowahan déning panyarta lan panitya jroning kridha Wiki Mrebawani.Dikukuhaké déning piranti alusOra73.589 pangowahan
Wiki Mrebawani II#WikiMrebawaniBesutané panyarta lan panitya Wiki Mrebawani IIDikukuhaké déning piranti alusIya31.159 pangowahan
visualeditorBesutan visualBesutan sarana pambesut visualDikukuhaké déning piranti alusIya25.939 pangowahan
OAuth CID: 429PAWS [1.2]PAWS (Pywikibot: A Web Shell) allows users to run Pywikibot (and other python code) online via a Jupyterhub instance, at https://tools.wmflabs.org/paws. OAuth integration allows people to edit / run automated processes without having to expose their passwords. This will make the consumer_secret and consumer_id public, until https://phabricator.wikimedia.org/T120469 is fixed. I have talked to Chris Steipp about this and it is ok for the short term.Dikukuhaké déning piranti alusIya23.676 pangowahan
mw-changed-redirect-targetTargèt alihan digantiSuntingan yang mengubah target pengalihanDikukuhaké déning piranti alusIya8.561 pangowahan
mobile editBesutan punsèlBesutan saka punsèl (wèb utawa aplikasi)Dikukuhaké déning piranti alusIya5.668 pangowahan
mobile web editBesutan wèb punsèlBesutan saka situs wèb punsèlDikukuhaké déning piranti alusIya4.888 pangowahan
mw-new-redirectAlihan anyarSuntingan yang membuat pengalihan baru atau mengubah suatu halaman menjadi halaman pengalihanDikukuhaké déning piranti alusIya3.143 pangowahan
contenttranslationPertalan KontènIsi kaca iki dipertal saka basa liya sarana piranti Pertalan Kontèn.Dikukuhaké déning piranti alusIya3.074 pangowahan
visualeditor-wikitextBesutan sumberBesutan nganggo pambesut tèks-wiki 2017Dikukuhaké déning piranti alusIya2.289 pangowahan
contenttranslation-v2Pertalan Kontèn v2Kontèné kapertal saka basa liya nganggo piranti Pertalan Kontèn vèrsi 2.Dikukuhaké déning piranti alusIya1.754 pangowahan
mobile app editBesutan aplikasi punsèlBesutan sing digawé sarana aplikasi punsèlDikukuhaké déning piranti alusIya943 pangowahan
mw-manual-revertPambalèkan manualSuntingan yang secara manual mengembalikan halaman ke keadaannya persis sebelumnya.Dikukuhaké déning piranti alusIya820 pangowahan
visualeditor-switchedBesutan visual: GantiNaraguna wiwit mbesut sarana pambesut visual, banjur salin nganggo pambesut tèks-wiki.Dikukuhaké déning piranti alusIya752 pangowahan
mw-undoPawurunganSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya dengan tombol kembalikanDikukuhaké déning piranti alusIya712 pangowahan
mw-rollbackPambalèkanSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya menggunakan pranala batalkanDikukuhaké déning piranti alusIya611 pangowahan
android app editBesutan aplikasi AndroidSuntingan yang dibuat dari aplikasi mobile untuk AndroidDikukuhaké déning piranti alusIya464 pangowahan
mw-revertedDibalèkakéSuntingan yang kemudian dikembalikan oleh suntingan lainnyaDikukuhaké déning piranti alusIya422 pangowahan
advanced mobile editBesutan punsèl majuEdit made by user with Advanced modeDikukuhaké déning piranti alusIya309 pangowahan
massmessage-deliveryPangiriman LayangMassalMessage delivery using Extension:MassMessageDikukuhaké déning piranti alusIya238 pangowahan
mw-blankNgothongakéSuntingan yang mengosongkan halamanDikukuhaké déning piranti alusIya161 pangowahan
mw-removed-redirectNgilangi alihanSuntingan yang mengubah pengalihan yang telah ada menjadi halaman non pengalihanDikukuhaké déning piranti alusIya114 pangowahan
mw-replacePanggantosanSuntingan yang menghapus lebih dari 90% konten dari sebuah halamanDikukuhaké déning piranti alusIya103 pangowahan
OAuth CID: 1352SWViewer [1.3]App to monitor the recent changes of a wiki's in real-time. For more details, see https://meta.wikimedia.org/wiki/SWViewerDikukuhaké déning piranti alusOra46 pangowahan
OAuth CID: 1805SWViewer [1.4]App to monitor the recent changes of a wiki's in real-time. For more details, see https://meta.wikimedia.org/wiki/SWViewerDikukuhaké déning piranti alusIya22 pangowahan
emojiÉmojiDianggo déning saringan salah-guna global 110.Dikukuhaké déning piranti alusIya19 pangowahan
repeated xwiki CoI abuserepeated xwiki CoI abuseDikukuhaké déning piranti alusIya12 pangowahan
OAuth CID: 1841PAWS [2.1]PAWS (PAWS: A Web Shell) allows users to run Pywikibot (and other Python / R / bash code) online without needing an ssh login. The OAuth integration allows them to do so without having to expose their passwords.Dikukuhaké déning piranti alusIya11 pangowahan
OAuth CID: 1261SWViewer [1.2]App to view recent changes on small wikis for SWMT. Diffs, whitelist, quick reverts, etc. See [[ru:User:Iluvatar/SWViewer]].Dikukuhaké déning piranti alusOra3 pangowahan
blankingblankingDikukuhaké déning piranti alusIya2 pangowahan
meta spam idmeta spam idDikukuhaké déning piranti alusIya2 pangowahan
campaign-external-machine-translationcampaign-external-machine-translationDikukuhaké déning piranti alusIya1 pangowahan
OAuth CID: 1188SWViewer [1.0]SPA (but auth process in php) for viewing queue of edits on small wikis for SWMT. Diffs, whitelist, reverts. Will be hosted on Labs. Desktop version [[ru:user:Iluvatar/SWViewer]].Dikukuhaké déning piranti alusOra1 pangowahan
mw-contentmodelchangeowahan modhèl isiPerubahan yang mengubah model konten suatu halamanDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
centralnoticeCentral NoticeEdit created via the CentralNotice Admin UIDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
centralnotice translationCentral Notice TranslationEdit of CentralNotice content created via the Translate extensionDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
LTA:NDBTKLTA:NDBTKDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
T144167T144167Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
OTRS permission added by non-OTRS memberOTRS permission added by non-OTRS memberDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
LTA MandaLTA MandaDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
abusefilter-condition-limitcondition limit reachedEdits or other events that couldn't be checked by all active abuse filters (help).Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
visualeditor-needcheckBesutan visual: PriksaPenyuntingan yang menggunakan editor visual pada sistem yang mendeteksi adanya teks wiki mungkin mengalami perubahan yang tidak diinginkan.Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
ios app editBesutan aplikasi iOSSuntingan yang dibuat dari aplikasi mobile untuk iOSDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
discussiontoolsEdit made using DiscussionToolsDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
discussiontools-replyReplyUser replied to a comment with DiscussionToolsDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
discussiontools-editEdit commentUser edited an existing comment with DiscussionToolsDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
discussiontools-newtopicAdd topicUser added a new topic to the page with DiscussionToolsDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
discussiontools-sourceSourceDiscussionTools was in source modeDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
discussiontools-visualVisualDiscussionTools was in visual modeDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan