Pranala pinilih

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kaca astaméwa (kaca kusus) punika maringi dhaptar éwah-éwahan pungkasan ing kaca-kaca ingkang kagandhèng (utawi anggota satunggaling kateogri). Kaca ingkang panjenengan awasi katandhani kanthi aksara cithak kandel.

Opsi owah-owahan anyar Tuduhaké 50 | 100 | 250 | 500 owahan pungkasan ing dalem 1 | 3 | 7 | 14 | 30 dina pungkasan.
Dhelikaké panganggo kadhaftar | Dhelikaké panganggo anonim | Dhelikaké besutanku | Tuduhaké bot | Dhelikaké besutan cilik | Tuduhaké kategorisasi kaca | Tuduhaké Wikidata
Nuduhaké owah-owahan anyar kawit 18.18, 25 Mèi 2020
   
Nama kaca:
Pratélané cekakan:
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
D
Besutan Wikidata
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

22 Mèi 2020

  • A Oblast Sakhalin 07.31 +1.872DzakyAdinata parembugan pasumbangKaca anyar: {{Infobox Russian federal subject |en_name=Oblast Sakhalin |ru_name=Сахалинская область |image_map=Sakhalin in Russia (claimed).svg |latd=50 |latm=33 |longd=142 |lon...