Owahan magepokan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kaca astaméwa (kaca kusus) punika maringi dhaptar éwah-éwahan pungkasan ing kaca-kaca ingkang kagandhèng (utawi anggota satunggaling kateogri). Kaca ingkang panjenengan awasi katandhani kanthi aksara cithak kandel.

Opsi owah-owahan anyar Tuduhaké 50 | 100 | 250 | 500 owahan pungkasan ing dalem 1 | 3 | 7 | 14 | 30 dina pungkasan.
Dhelikaké naraguna kadhaftar | Dhelikaké naraguna anonim | Dhelikaké besutanku | Tuduhaké bot | Dhelikaké besutan cilik | Tuduhaké kategorisasi kaca | Tuduhaké Wikidata
Nuduhaké owah-owahan anyar kawit 01.42, 20 Sèptèmber 2021
   
Nama kaca:
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidata
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt
Halaman yang dipantau sementara

18 Sèptèmber 2021

17 Sèptèmber 2021

  • A Seamus Conneely 11.11 +2.057Dimas Laksani parembugan pasumbangKaca anyar: {{Infobox football biography | name = Seamus Conneely | image = | caption = | fullname = Seamus Joseph Conneely<ref>{{cite web |url=https://www.efl.com/siteassets/image/201920/general-news/efl-squad-numbering-06.09.2019.pdf |title=Notification of shirt numbers: Accrington Stanley |publisher=English Football League |page=1 |accessdate=16 October 2019}}</ref> | birth_date = {{birth date and age|1988|7|9|df=y}}<ref name=Hugman>{{Hu...
  • A John O'Sullivan 11.08 +3.555Dimas Laksani parembugan pasumbangKaca anyar: {{Infobox football biography | name = John O'Sullivan | image = | caption = | fullname = John Anthony James O'Sullivan<ref>{{Cite web|title=Premier League Clubs submit Squad Lists |url=http://www.premierleague.com/content/dam/premierleague/site-content/News/publications/squad-lists/squad-lists-september-2011.pdf |work=premierleague.com |publisher=Premier League |date=2 September 2011 |access-date=5 May 2013 |url-status=dead |archive-url=https://web.archive.org/web/201307310926...