Owahan magepokan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kaca astaméwa (kaca kusus) punika maringi dhaptar éwah-éwahan pungkasan ing kaca-kaca ingkang kagandhèng (utawi anggota satunggaling kateogri). Kaca ingkang panjenengan awasi katandhani kanthi aksara cithak kandel.

Opsi owah-owahan anyar Tuduhaké 50 | 100 | 250 | 500 owahan pungkasan ing dalem 1 | 3 | 7 | 14 | 30 dina pungkasan.
Dhelikaké naraguna kadhaftar | Dhelikaké naraguna anonim | Dhelikaké besutanku | Tuduhaké bot | Dhelikaké besutan cilik | Tuduhaké kategorisasi kaca | Tuduhaké Wikidhata
Nuduhaké owah-owahan anyar kawit 10.22, 5 Maret 2021
   
Nama kaca:
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidhata
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt
Halaman yang dipantau sementara

27 Fèbruari 2021

  • A Polkenbon 09.23 +230N219 parembugan pasumbangKaca anyar: '''Polkenbon'''<ref>{{Cite book|url=https://www.sastra.org/koran-majalah-dan-jurnal/kajawen/1981-kajawen-balai-pustaka-1937-08-18-1666|title=Kajawen 1937 - 1937|last=Pustaka|first=Bal... Tenger: Besutan visual