Katerangan akun global

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Topory
  • Kadaftar: 26 Mèi 2008 13.40 (13 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 32.214
  • Cacahé akun kang gegayutan: 165
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ab.wikipedia.org24 Juni 2021 18.52digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org7 Juni 2008 05.50digawé nalika mlebu log(?)1
als.wikipedia.org2 Juni 2008 16.24digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org21 Oktober 2011 21.29digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org7 Juni 2008 06.18digawé nalika mlebu log(?)1
ar.wikipedia.org21 Sèptèmber 2008 18.03digawé nalika mlebu log(?)0
arz.wikipedia.org26 Maret 2011 05.34digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wikipedia.org31 Mèi 2021 08.05digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org16 Agustus 2008 06.10digawé nalika mlebu log(?)0
az.wiktionary.org26 April 2011 19.24digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org28 April 2011 13.25digawé nalika mlebu log(?)0
bat-smg.wikipedia.org4 April 2013 16.47digawé nalika mlebu log(?)0
ba.wikipedia.org18 Mèi 2020 10.04digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org2 Juni 2008 16.24digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org2 Juni 2008 16.02digawé nalika mlebu log(?)5
bg.wikipedia.org2 Juni 2008 16.24digawé nalika mlebu log(?)1
br.wikipedia.org7 Juni 2008 06.19digawé nalika mlebu log(?)1
bs.wikipedia.org2 Juni 2008 16.24digawé nalika mlebu log(?)1
ca.wikipedia.org2 Juni 2008 16.24digawé nalika mlebu log(?)0
ceb.wikipedia.org25 Novèmber 2019 19.26digawé nalika mlebu log(?)2
commons.wikimedia.org26 Mèi 2008 13.40dikonfirmasi lumantar layang-èl(?)6.571autopatrolled
co.wikipedia.org7 Juni 2008 06.19digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org6 Maret 2014 19.56digawé nalika mlebu log(?)0
csb.wikipedia.org2 Juni 2008 16.24digawé nalika mlebu log(?)3
cs.wikipedia.org29 Mèi 2008 19.38digawé nalika mlebu log(?)1
cs.wikibooks.org19 Fèbruari 2011 13.37digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikisource.org29 Juni 2010 19.53digawé nalika mlebu log(?)0
cv.wikipedia.org7 Juni 2008 06.19digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org7 Juni 2008 06.19digawé nalika mlebu log(?)1
da.wikipedia.org26 Mèi 2008 13.40kakonfirmasi déning tembung sandi(?)3
de.wikipedia.org26 Mèi 2008 13.40kakonfirmasi déning tembung sandi(?)37
de.wikibooks.org31 Januari 2009 16.40digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikisource.org8 Oktober 2015 13.51digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org21 Sèptèmber 2009 04.11digawé nalika mlebu log(?)0
dsb.wikipedia.org2 Juni 2008 16.01digawé nalika mlebu log(?)1
el.wikipedia.org2 Juni 2008 16.24digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org26 Mèi 2008 13.40kakonfirmasi déning tembung sandi(?)434
en.wikibooks.org27 Mèi 2008 20.17digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org27 Mèi 2008 20.17digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org8 Sèptèmber 2008 23.38digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org19 Agustus 2008 16.12digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org26 Mèi 2008 23.47digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org3 April 2013 14.13digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org27 Mèi 2008 20.17digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikipedia.org26 Mèi 2008 13.40kakonfirmasi déning tembung sandi(?)3
es.wikipedia.org26 Mèi 2008 13.40kakonfirmasi déning tembung sandi(?)7
et.wikipedia.org2 Juni 2008 16.24digawé nalika mlebu log(?)1
eu.wikipedia.org2 Juni 2008 16.25digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wiktionary.org15 Juni 2015 10.23digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org2 Juni 2008 16.25digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org1 Juni 2008 08.22digawé nalika mlebu log(?)2
fi.wiktionary.org15 Maret 2011 01.23digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org10 Juni 2008 03.45digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org26 Mèi 2008 13.40kakonfirmasi déning tembung sandi(?)9
fr.wikibooks.org23 Sèptèmber 2009 16.36digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiversity.org12 Juni 2014 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org20 Sèptèmber 2009 08.27digawé nalika mlebu log(?)0
fur.wikipedia.org10 Juni 2008 03.46digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wikipedia.org18 Fèbruari 2011 18.05digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org10 Juni 2008 03.46digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org10 Juni 2008 03.46digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org2 Juni 2008 16.25digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org26 Maret 2011 05.33digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org2 Juni 2008 16.25digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wikipedia.org10 Juni 2008 03.46digawé nalika mlebu log(?)1
ht.wikipedia.org10 Juni 2008 03.46digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org2 Juni 2008 16.25digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org26 Maret 2011 05.33digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org10 Juni 2008 03.46digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org2 Juni 2008 16.25digawé nalika mlebu log(?)1
incubator.wikimedia.org28 Dhésèmber 2011 19.00digawé nalika mlebu log(?)0
io.wikipedia.org2 Juni 2008 16.25digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org2 Juni 2008 16.25digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org26 Mèi 2008 13.40kakonfirmasi déning tembung sandi(?)5
ja.wikipedia.org26 Mèi 2008 13.40kakonfirmasi déning tembung sandi(?)1
jv.wikipedia.org2 Juni 2008 16.25digawé nalika mlebu log(?)1
ka.wikipedia.org19 Dhésèmber 2010 13.16digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org17 Novèmber 2009 00.41digawé nalika mlebu log(?)0
kl.wikipedia.org2 Juni 2008 16.25digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org2 Agustus 2008 06.43digawé nalika mlebu log(?)0
krc.wikipedia.org5 Sèptèmber 2010 19.34digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org9 Januari 2019 18.14digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikipedia.org2 Juni 2008 16.25digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikipedia.org10 Juni 2008 03.46digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikipedia.org2 Juni 2008 16.25digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org1 Agustus 2013 05.59digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org2 Juni 2008 16.25digawé nalika mlebu log(?)2
lv.wikipedia.org2 Juni 2008 16.25digawé nalika mlebu log(?)1
www.mediawiki.org9 Agustus 2008 18.31digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org26 Mèi 2008 23.48digawé nalika mlebu log(?)3
mg.wikipedia.org22 Januari 2017 12.45digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org2 Juni 2008 16.25digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org13 Fèbruari 2011 09.39digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org13 Oktober 2008 23.57digawé nalika mlebu log(?)1
mt.wikipedia.org2 Juni 2008 16.25digawé nalika mlebu log(?)1
my.wikipedia.org3 April 2011 19.45digawé nalika mlebu log(?)0
nap.wikipedia.org2 Juni 2008 16.34digawé nalika mlebu log(?)1
na.wikipedia.org2 Juni 2008 16.34digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org16 Dhésèmber 2011 01.43digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikipedia.org2 Juni 2008 16.34digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org26 Mèi 2008 13.40kakonfirmasi déning tembung sandi(?)9
nl.wikibooks.org27 Fèbruari 2014 17.39digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org26 Mèi 2008 23.34digawé nalika mlebu log(?)1
nov.wikipedia.org21 April 2014 16.50digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org2 Juni 2008 16.35digawé nalika mlebu log(?)1
nrm.wikipedia.org2 Juni 2008 16.35digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org10 Juni 2008 03.46digawé nalika mlebu log(?)0
pdc.wikipedia.org5 Agustus 2009 18.21digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org26 Mèi 2008 13.40Wiki asal(?)24.834editor, sysop
pl.wikibooks.org26 Mèi 2008 23.45digawé nalika mlebu log(?)4
pl.wikimedia.org24 Maret 2010 14.08digawé nalika mlebu log(?)3
pl.wikinews.org26 Mèi 2008 23.44digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikiquote.org26 Mèi 2008 23.43digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikisource.org26 Mèi 2008 23.45digawé nalika mlebu log(?)18
pl.wikivoyage.org7 Juni 2013 16.51digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wiktionary.org26 Mèi 2008 23.42digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org4 Januari 2020 13.39digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org1 Juni 2008 08.22digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org2 Juni 2008 16.35digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org2 Juni 2008 16.35digawé nalika mlebu log(?)0
rue.wikipedia.org24 April 2013 17.39digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org26 Mèi 2008 22.25digawé nalika mlebu log(?)27uploader
ru.wikisource.org13 Oktober 2015 14.15digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org15 Sèptèmber 2010 08.30digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org2 Juni 2008 16.35digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org14 Dhésèmber 2018 00.16digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org30 Agustus 2008 07.58digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org2 Juni 2008 16.35digawé nalika mlebu log(?)1
simple.wiktionary.org25 April 2010 10.02digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org2 Juni 2008 16.35digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org2 Juni 2008 16.35digawé nalika mlebu log(?)1
wikisource.org26 Mèi 2008 13.40kakonfirmasi déning tembung sandi(?)1
species.wikimedia.org26 Mèi 2008 23.47digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org20 Juni 2010 17.19digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org2 Juni 2008 16.36digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org26 Mèi 2008 13.40kakonfirmasi déning tembung sandi(?)4
sv.wiktionary.org20 Juli 2019 20.32digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wikipedia.org6 Maret 2013 18.25digawé nalika mlebu log(?)0
szl.wikipedia.org2 Juni 2008 16.36digawé nalika mlebu log(?)1
ta.wikipedia.org19 Juli 2010 03.18digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wiktionary.org30 Juli 2018 09.45digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org29 Sèptèmber 2010 13.48digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikipedia.org26 Maret 2011 05.36digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikipedia.org29 Juni 2018 15.41digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org22 Maret 2009 10.37digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org8 Dhésèmber 2010 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org2 Juni 2008 16.36digawé nalika mlebu log(?)2
tt.wikipedia.org3 Agustus 2008 05.10digawé nalika mlebu log(?)0
ua.wikimedia.org8 April 2019 08.46digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org2 Juni 2008 16.19digawé nalika mlebu log(?)4
uk.wiktionary.org18 Mèi 2020 13.13digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org8 Januari 2019 13.02digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org2 Juni 2008 16.36digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wiktionary.org13 Oktober 2010 19.28digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wikipedia.org2 Juni 2008 16.36digawé nalika mlebu log(?)1
war.wikipedia.org28 Agustus 2010 19.13digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org3 April 2013 14.13digawé nalika mlebu log(?)197
wikimania2015.wikimedia.org19 Januari 2015 06.59digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2018.wikimedia.org6 Maret 2018 10.16digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania.wikimedia.org6 Juni 2019 06.58digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikipedia.org6 Agustus 2008 17.30digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wiktionary.org17 Fèbruari 2009 17.03digawé nalika mlebu log(?)0
zea.wikipedia.org17 Juni 2011 19.13digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org9 Juli 2017 16.16digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wikipedia.org2 Juni 2008 16.36digawé nalika mlebu log(?)0