Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (2) using AWB)
c (éjaan using AWB)
|style="font-size: 90%;"|104,91 km2
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[PedunungPadunung]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|38.079 jiwa
==Pariwisata==
Pariwisata dadi prodhuk unggulan kacamatan Tepus, amarga anané pesisir kanthi sesawangan sing éndah. Lokasi wisata sing ana kayata:
* PantaiPasisir Sundak ing Sidoharjo lan Tepus
* PantaiPasisir Ngandong ing Purwodadi
* PantaiPasisir Siung ing Purwodadi
* PantaiPasisir Timang lan Sirat di Purwodadi
* Panntai Seruni lan Pot Tunggal ing Tepus
 
63.849

besutan

Menu navigasi