TTA: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 19 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q866248 (translate me))
c (éjaan using AWB)
<!--:''TTA may also refer to the [[Triangle Transit Authority]], a regional transit service in [[North Carolina]].''-->
 
'''True Audio''' (dicekak '''TTA''') kuwiiku sawijining piranti elektronika kanggo [[Codec|ngodhe/bukak kodhe]] [[audio]], kang duwé ciri ''simple real-time'' [[lossless]] adhedhasar saringan adaptif prognostik kang nuduhaké kasil kang padha utawa luwih becik tinimbang piranti analog modern umumé.
 
==Kompresor TTA==
TTA ngayahi komprèsi "tanpa suda" utawa ''[[lossless]]'' ing babagan kanal gandha utawa ''multichannel'' 8, 16 lan 24 [[bit]] data saka fail-fail [[Wav]] [[audio]]. Minangka "[[lossless]]", tegesé ora ana data/kualitas sing ilang jroning prosès [[komprèsi]] - nalika dibukak manèh, data bakal padha karo asliné. Rasio utawa perbandhingan [[kompresi]] TTA gumantung marang jinis fail musik kang dikomprès, nanging ukuran komprèsi umumé dadi 30% - 70% saka ukuran asli. Format TTA bisa ndhukung tag informasi [[ID3]]v1 lan [[ID3]]v2 .
 
Migunakaké ''True Audio codec'', panjenengan bisa nyimpen nganti 20 [[audio]] [[CD]] saka kolèksi musik, ing sajroning siji DVD-R kanggo ngunèkaké (''playback''), kanthi isih nyimpen kabèh tag informasi kang ana ing [[CD]], ing wangun tag informasi kang populèr yakuwiyaiku [[ID3]].
 
==Proyèk==
* Filter TTA [[DirectShow]]
* Produser Tau - komprèsor kang adhedhasar GUI kanggo [[Microsoft Windows|Windows]]
* Set kapustakan pangembangan C/C++ TTA
 
==Delengen uga==
* [http://tta.sourceforge.net/ Project @ Sourceforge.Net]
 
[[CategoryKategori:Audio codecs]]
[[Kategori:Èlmu]]
[[Kategori:Teknologi]]
63.805

besutan

Menu navigasi