Deflator PDB: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 20 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q796024 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
Ing sajeroné [[ilmu ékonomi]], '''deflator PDB''', utawa '''GDP Deflator''' ning basa [[Inggris]], yakuwiyaiku ''rasio'' watara [[PDB riil]] karo [[PDB nominal]], diping 100. Deflator PDB kuwiiku meruhaké gedhené owahing rega saka kabehé barang anyar, barang produksi lokal, barang langsung dadi, lan jasa. PDB kuwiiku singkatan saka [[produk domestik bruto]] (PDB)—gunggungé produk arupa barang lan jasa kang dikasilaké deningdéning unit-unit produksi ning sakjeroné wates wilayahwewengkon negaranagara (domestik) kang suweni sataun.
 
PDB deflator, bebarengan karo [[IHK]], sering digunakaké kanggo ngukur tingkat inflasi nig suatu negaranagara.
 
PDB deflator, bebarengan karo [[IHK]], sering digunakaké kanggo ngukur tingkat inflasi nig suatu negara.
 
{{ekonomi-stub}}
63.801

besutan

Menu navigasi