Lendhah, Kulon Praga: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (2) using AWB
c (→‎Désa-Désa: éjaan, replaced: iinggih punika → inggih punika using AWB)
c (éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (2) using AWB)
 
== Prakata ==
'''Kacamatan Lendah''' iku salah siji [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Kulonpraga, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[IndonesiaIndonésia]].
 
== Désa-Désa ==
Kacamatan Lendah kapérang dados 6 dhésa utawi kalurahan inggih punika<ref>[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Désa/View-category.html?limitstart=10 Data saka IndonesiaIndonésia Maju]</ref>:
 
*[[Bumireja, Lendah, Kulonpraga|Bumireja]]
18.000

besutan

Menu navigasi