Géografi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (2) using AWB
c (yaiku -> ya iku, miturut Bausastra Jawa Balai Bahasa Yogyakarta, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
c (→‎Pranala njaba: éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (2) using AWB)
* {{id}} [http://www.bmg.go.id/ Badan Meteorologi dan Geofisika (BMG)]
* {{id}} [http://geografi.sekolahvirtual.or.id/ Ensiklopedia Geografi Online - SekolahVirtual]
* {{id}} [http://www.bk.or.id/ Buana Katulistiwa (BK) Lembaga Aplikasi Geografi IndonesiaIndonésia]
* {{id}} [http://www.geografiana.com/ Geografiana - Situs Geografi Populer IndonesiaIndonésia]
* {{id}} [http://geo.ugm.ac.id/ Fakultas Geografi UGM ]
* {{id}} [http://geografi.ums.ac.id/ Fakultas Geografi UMS ]
18.000

besutan

Menu navigasi