Noah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: Yaiku → Ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: Yaiku → Ya iku using AWB)
 
Pergantian jeneng iki dadi bagian saka perjanjian metuné Andhika lan Indra.<ref name="Peterpan 1"/>
ing ajang ''Dahsyat'' Award kang berlangsung tanggal [[19 April]] [[2009]], Peterpan bisa nggondol loro penghargaan sakaligus.<ref name="Peterpan 1"/> YaikuYa iku dadi Band Terdahsyat 2009 lan Video Klip Terdahsyat kanggo lagu ''Walau Habis Terang''.<ref name="Peterpan 1"/>
Tanggal [[1 September]] [[2010]], Peterpan ngrayaké ulang tahun kang kaping 10.<ref name="Peterpan 1"/>
Band kang durung ngumumké nama anyaré mau tercatat wis sadekadé ana ing industri musik tanah air lan hasilké 5 album awit berdiri ing [[Bandung]] taun 2000.<ref name="Peterpan 1"/>
18.000

besutan

Menu navigasi