Kutha Tanjungpinang: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
7 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kecamatan → kacamatan (2), Kecamatan → Kacamatan (3), kelurahan → kalurahan (2) using AWB)
c (→‎Transportasi Kutha: éjaan using AWB)
== Transportasi Kutha ==
 
Kutha Tanjung Pinang dilengkapi 1 plabuhan domestik lan Internasional sarta [[BandharaPapan Anggegana Kijang]] Internasional
 
== Geografi ==
63.076

besutan

Menu navigasi