Tompi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: dokter → dhokter (5), sehat → séhat using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| caption =
| birthdate = {{birth date and age|1978|9|22}}
| birthplace = {{negaranagara|Indonesia}} [[Kota Lhokseumawe|Lhokseumawe]], [[Indonesia]]
| birthname = Teuku Adifitrian
| othername =
 
Dheweké, ngrasa menawa dheweké ora kudu dadi atris utawa ora dibayar sakalipun dheweké tetep bakal nyanyi.<ref name="adi"/>
Ananging, kabeneran digandheng deningdéning industri [[musik]].<ref name="adi"/>
Tompi kang njalani pagaweané iki tetep anduweni usaha kanggo misah paggaweané dadi [[dhokter]] lan dadi [[penyanyi]].<ref name="adi"/>
Menawa ana [[pasien]] kang anjaluk dheweké nembang utawa foto-foto, dheweké bakal nolak lan ngomong menawa dudu tempaté.<ref name="adi"/>
Pembajakan uga wus umum ning kalangan [[masarakat]] [[Indonésia]] ora namung iku, ngunduh tetembanga gratis ning [[internet]] uga
dadi pilihané [[masarakat]] tinimbang tuku sing legal.<ref name="tompi"/>
dadi ora heran menawa [[Indonésia]] dijuluki negaranagara klepto.<ref name="tompi"/>
 
Amarga fenomina kang kaya mengkené iki, Tompi ngimbau marang [[masarakat]] kanggo tetep ndukung [[musik]] ning negaranagara [[Indonésia]] supaya ora ana pambajakan.<ref name="tompi"/>
 
== Diskografi ==
63.840

besutan

Menu navigasi