Nukléus: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
'''Nukléus''' utawa [[inti sel]] ya iku bagean sing ana ing tengahe [[sel]], diubengi deningdéning [[sitoplasma]], lan duweni bentuk [[bunder]] (ora teratur).
 
[[Kategori:Biologi]]
63.597

besutan

Menu navigasi