Kutha Tanjungpinang: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kecamatan → kacamatan (2), Kecamatan → Kacamatan (3), kelurahan → kalurahan (2) using AWB
c (éjaan using AWB)
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kecamatan → kacamatan (2), Kecamatan → Kacamatan (3), kelurahan → kalurahan (2) using AWB)
| lambang = Lambang Kota Tanjung Pinang.gif
| peta = Kota Tanjung Pinang Peta.gif
| jenis admin=KecamatanKacamatan
| jumlah admin = 4
| kelurahankalurahan=
| padunung = 192.493
| kapadhetan = 804/km²
== Pamaréntahan ==
 
Kutha Tanjungpinang dipimpin déning [[walikutha]], sing wektu iki dijabat déning [[Suryatati A.Manan]] (periode 2007-2012). Wewengkon Kutha Tanjungpinang sabanjuré dipérang manèh dadi 4 [[kecamatankacamatan]] lan 18 [[kelurahankalurahan]].
 
=== KecamatanKacamatan ===
 
[[Gambar:Gedung Perpustakaan Tanjung Pinang.JPG|thumb|Gedung Perpustakaan ing Jl. Sukarno-Hatta Tanjung Pinang]]
 
KecamatanKacamatan-kecamatankacamatan ing kutha Tanjung Pinang yaikuya iku:
 
* [[Tanjungpinang Kulon, Kutha Tanjungpinag|Tanjungpinang Kulon]]
18.000

besutan

Menu navigasi