Rèk gas: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 49 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q20459 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
[[Gambar:Zippo-Slim-1968-Lit.jpg|250px|thumb|Rek gas merk [[Zippo]], 1968]]
'''Rèk gas''' yaikuya iku jinising piranti cilik kanggo ngasilake [[geni]], nganggo [[bahan bakar]] [[lenga]] utawa [[gas]]. Kanggo ngasilake pletikan geni umume migunakake [[batu rèk]] kang digesrekake marang barang liya kang kasab, lan ing jaman saiki uga ana kang migunakake piranti [[elektrik]] kanggo ngasilake pletikan geni. Gedhene geni umume bisa diatur sahengga ora mbebayani.
 
==Delengen uga==
* [[Upet]]
 
[[Kategori:pirantiPiranti]]
[[Kategori:geniGeni]]
18.000

besutan

Menu navigasi