Teppanyaki: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
{{nihongo|'''Teppanyaki'''|鉄板焼き||panggang plat wesi}} yaikuya iku sawijining cara masak [[panganan]] [[Jepang]] ing sandhuwure plat [[wesi]] (''teppan''). Saliyane iku, teppanyaki uga bisa ditegesi minangka [[omah makan]] Jepang kang nyedhiyani panggonan lan meja wujude kounter, dene plat wesi dianggo [[juru masak]] kanggo masak panganan.
Plat wesi kang dianggo minangka piranti masak iku kandhele watara 0,3 [[centimeter|cm]] tekan 1,5 cm. Ing ngisor plat wesi ana [[kompor]] [[gas]] kang ana pirantine kanggo ngatur gedhe cilikke [[geni]]. Masakan kang dimasak ing ndhuwur teppan, tuladhane [[steak]], [[okonomiyaki]], [[monjayaki]], [[yakisoba]], lan saperangan jinis masakan saka [[janganan]], [[daging]], utawa panganan laut.
 
18.000

besutan

Menu navigasi