Nuri Şahin: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 40 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q75857 (translate me))
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
}}
 
'''Nuri Şahin Kazim''' ({{lahirmati|[[Jerman]]|5|9|1988}}) yaikuya iku pemain bal saka [[Turki]] sing main dadi gelandhang kanggo tim nasional Turki lan Real Madrid ing La Liga Spanyol. Ing tanggal 9 Mei 2011, [[Borussia Dortmund]] lan [[Real Madrid]] sarujuk kanggo tandha tangan kontrak enem taun nganggo béya transfer € 10 yuta wanci jendela transfer mangsa panas.
 
=== Karir ===
18.000

besutan

Menu navigasi