Kylie Minogue: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 76 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q11998 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
|URL = http://kylie.com
}}
'''Kylie Ann Minogue''', OBE (lair ing [[Melbourne]], [[Victoria, Australia|Victoria]], [[Australia]] tanggal [[28 Mei]] [[1968]]) — utawa kerep dicekak dadi Kylie waé iku sawijing penyanyi lan paraga [[Australia]]. Dhêwêké wiwit misuwur déning sérial [[TV]] ''Neighbours''. Banjur dhèwêké wiwit nyanyi. Lagu kapisané sing misuwur iku "The-Locomotion". Banjur dhêwêké uga tau duet karo [[Jason Donovan]], pasangané ing ''Neighbours''. Laguné yaikuya iku "Especially for You". Dhèwèké uga naté dadi pasangané ''[[Doctor Who]]'' ing taun [[2007]]. Kylie uga didiagnosis tau lara kanker [[payudara]] ing taun [[2005]] nanging wis mari.
 
== Diskografi ==
{{Commons category|Kylie Minogue}}
{{en}} [http://kylie.com Situs web resmi Kylie Minogue]
 
{{stub}}
 
{{DEFAULTSORT:Minogue}}
 
[[Kategori:Lair 1968]]
[[Kategori:Tokoh Australia]]
 
 
{{stub}}
18.000

besutan

Menu navigasi