Telih: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
[[Gambar:Budgerigar_with_full_crop.jpg|thumb|250px|Manuk kang telihé mondhol-mondhol sawisé mangan akèh]]
[[Gambar:PigeonAnatomy.png|thumb|250px|Telih kaduduhaké ana ing nomer 4]]
'''Telih''' (basa indonesia : '''Tembolok''') yaikuya iku sijining [[jeroan]] saka kéwan jinis [[manuk]] kang fungsiné kanggo nyimpen panganan kang dipangan sakdurungé digiling ana ing [[rempela]] (''ventikulus'' utawa ''empedal'').
Ing manuk jinis [[dara]], telih uga ngasilaké banyu kang kayadéné [[susu]] (Basa Inggris : ''crop milk'') kanggo [[ngloloh]] [[piyik]].
 
18.000

besutan

Menu navigasi