Solanaceae: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎Cathetan: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|de}} using AWB (10903))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
* Lingir godhongé nglekuk
* kembangé kaya trompèt
* woh arupa woh kothak<ref>woh garing sejati tunggal sing wijiné akèh</ref> utawa woh buni<ref>woh sing ana 2 lapis, yaikuya iku:
* Lapisan njaba sing [[tipis]]
* Lapisan njero sing [[kandel]] mblenyèk lan mbanyu</ref>
* [[Lombok abang]] (''Capsicum annuum'')
* [[Lombok rawit]] (''C. frutescens'', ''C. baccatum'')
 
 
== Cathetan ==
<references/>
 
 
 
[[Kategori:Tetanduran]]
18.000

besutan

Menu navigasi