Setatsiyun Ijo: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
|operator=[[Daerah Operasi V Purwokerto]]
}}
'''Stasiun Ijo''' Inggih menikapunika [[stasiun sepur]] ingkang dumunung wonten ing Desa Bumiagung, Kecamatan Rowokele, Kabupaten Kebumen, Jawa Tengah. Fungsi stasiun menikapunika kange persilangan sepur kalian ugi kangge kontrol trowongan ijo ingkang wonten ing timur stasiun. stasiun menikapunika dibangun taun 1880, mlebet 10 stasiun ingkang tuwa ing Indonesia.
 
==Réferènsi==
63.816

besutan

Menu navigasi