Powiat Kościerzyna: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
10 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn using AWB)
}}
 
'''Powiat Kościerzyna''' iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Kutha krajané ya iku [[Kościerzyna]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Pomerania]] lan nduwé padunung 66.591 jiwa.
 
{{Provinsi Pomerania}}
18.000

besutan

Menu navigasi