Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
8 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn (4), kecamatan → kacamatan (4), Desa → Désa (3), Kecamatan → Kacamatan (8), Kelurahan → Kalurahan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn (4), kecamatan → kacamatan (4), Desa → Désa (3), Kecamatan → Kacamatan (8), Kelurahan → Kalurahan using AWB)
{| class="toccolours" width=180px tableborder="1" cellspacing="0" style="padding: 0.3em; float:right; margin: 3px 3px 1em 1em; border:1px solid #ccf; text-align:center;"
| style="padding:3px 10px;" |<big>'''KecamatanKacamatan Tepus'''</font>
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black; text-decoration: underline;">[[KabupatenKabupatèn]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|[[KabupatenKabupatèn Gunung Kidul]]
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black; text-decoration: underline;">[[Camat]]</span>'''
|style="font-size: 90%;"|38.079 jiwa
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[DesaDésa]]/[[KelurahanKalurahan]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"| 5/--- <br>
|}
 
'''KecamatanKacamatan Tepus''' iku salah siji [[kecamatankacamatan]] ing [[kabupatenkabupatèn]] Gunung Kidul, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonesia]]. KecamatanKacamatan Tepus wewatesan ing sisih lor karo KecamatanKacamatan [[Semanu, Gunungkidul|Semanu]], ing sisih wétan karo KecamatanKacamatan [[Girisuba, Gunungkidul|Girisuba]], ing sisih kidul karo [[Samudra Indonesia]], lan ing sisih kulon karo KecamatanKacamatan [[Tanjungsari, Gunungkidul|Tanjungsari]].
 
Kondhisi lemah ing kecamatankacamatan iki kagolong lemah kritis/kurang banyu ing mangsa ketiga. cacahing padunung ana 38079 jiwa, utawa 9.113 KK.
== DesaDésa-DesaDésa ==
* [[Giripanggung, Tepus, Gunungkidul|Giripanggung]]
* [[Purwadadi, Tepus, Gunungkidul|Purwadadi]]
 
==Pariwisata==
Pariwisata dadi prodhuk unggulan kecamatankacamatan Tepus, amarga anané pesisir kanthi sesawangan sing éndah. Lokasi wisata sing ana kayata:
* Pantai Sundak ing Sidoharjo lan Tepus
* Pantai Ngandong ing Purwodadi
* [http://www.gunungkidulkab.go.id/ Situs Web Resmi Kabupatèn Gunung Kidul]
 
{{KecamatanKacamatan Tepus}}
{{KabupatenKabupatèn Gunung Kidul}}
{{DI Yogyakarta}}
 
----
*Bali menyang: [[KabupatenKabupatèn Gunung Kidul]]
 
[[Kategori:Kabupatèn Gunung Kidul]]
[[Kategori:KecamatanKacamatan ing Kabupatèn Gunung Kidul|Tepus]]
 
 
{{kecamatankacamatan-stub}}
18.000

besutan

Menu navigasi