Carolus Linnaeus: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: dokter → dhokter using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
'''Carolus Linnaeus''' (utawi, '''Carl von Linné''') ([[23 Mei]] [[1707]] - [[10 Januari]] [[1778]]) punika ngèlmuwan [[Swedia]] ingkang ndamel pondhasi kanggé sistém klasifikasi [[taksonomi]] modèrn. Piyambakipun ugi salah satunggiling bapak [[ékologi]] modèrn.
 
[[Linnaeus]] menikapunika ahli [[botani]] ingkang dipunmulèni ing jamanipun. Sasanèsipun punika , piyambakipun ugi baud ing kathah basa. Linnaeus sasanèsipun dados ahli [[botani]] ugi ngrangkep dados ahli [[zoologi]] saha [[dhokter]].
 
{{Artikel Dhasar}}
63.851

besutan

Menu navigasi