Menara: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (sithik)
c (éjaan using AWB)
[[Gambar:Eiffel Tower 20051010.jpg|thumb|250 px|Menara Eiffel, [[Prancis]] ]]
 
'''Menara''' inggih menikapunika struktur damelanipun [[manungsa]] ingkang dhuwuripun langkung saking [[lébar]]ipun. Menara menikapunika dipunbangun minangka sawijining ''mercu tanda'' ingkang dipunbangun kanthi éndah sesawanganipun. Ananging ancasing menara inggih menikapunika kanggé njagi papan saha [[lemah]].
 
== Étimologi ==
[[Tembung]] "menara" asalipun saking [[Basa Arab]] '''"منارة"''' ingkang dipuwaos :''manārah''.
 
[[Kategori:menaraMenara|*]]
63.851

besutan

Menu navigasi