Owah-owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎Sajarah: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
 
== Sajarah ==
Peradaban [[Mesir Kuna]] nyumbangaké [[papirus]] minangka média tulis. Papirus, yaikuya iku media tulis kanggo nulis jroning peradaban Mesir Kuna ing mangsa wangsa [[firaun]] sabanjuré nyebar menyang sakabehing tlatah [[Wétan Tengah]] nganti [[Romawi]] ing [[Segara Tengah]] lan nyebar menyang [[Éropah]], senadyan panggunaan papirus isih dirasakaké larang banget. Saka tembung ''papirus'' (''papyrus'') iku dadi jeneng ''paper'' jroning [[basa Inggris]], ''papier'' jroning [[basa Walanda]], [[basa Jerman]], [[basa Prancis]] umpamané utawa ''papel'' jroning [[basa Spanyol]] sing tegesé dluwang.
<!--
 
17.998

besutan

Menu navigasi