Menyang kontèn

Powiat Wejherowo: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Powiat Wejherowo''' ([[basa Polski]] ''powiat wejherowski'') iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. IbukuthanéKutha krajané ya iku [[Wejherowo]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Pomerania]] lan nduwé pedunungpadunung 179.498 jiwa.
 
{{Provinsi Pomerania}}
63.857

besutan