Zielona Góra: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 47 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q104720 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
| Jembar: || 58 [[kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[PedunungPadunung]]: || 118.516 jiwa (2005)
|- style="background: #ffffff;"
| Pelat nomor kendaran motor: || <tt>DZ</tt>
|}
 
'''Zielona Góra''' ([[basa Jerman|Jerman]] ''Grünberg'') iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunungpadunung 118.516 jiwa.
 
{{Lubusz}}
 
{{Poland-geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
 
 
{{Poland-geo-stub}}
63.083

besutan

Menu navigasi