Castile-La Mancha: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Locator map of Castille-La Mancha.png|right|180px|Peta Spanyol nuduhaké lokasi Castile-La-Mancha]]
'''Castilla-La-Mancha''' iku sawijining wewengkon otonomi [[Spanyol]] kang jembaré 79.463 km² lan populasi 1.977.304 jiwa (2007). IbukuthanéKutha krajané ya iku [[Toledo, Spanyol|Toledo]].
 
Provinsi-provinsi:
63.083

besutan

Menu navigasi