Pasar Kliwon, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
c
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎Desa/Kelurahan: éjaan using AWB)
 
== Desa/Kelurahan ==
Kelurahaning kecamatan Pasar Kliwon ana 9 yakuwiyaiku:
[[Baluwarti, Pasar Kliwon, Surakarta|Baluwarti]], [[Gajahan, Pasar Kliwon, Surakarta|Gajahan]], [[Jayasuran, Pasar Kliwon, Surakarta|Jayasuran]], [[Kampung Baru, Pasar Kliwon, Surakarta|Kampung Baru]], [[Kauman, Pasar Kliwon, Surakarta|Kauman]], [[Kedhung Lumbu, Pasar Kliwon, Surakarta|Kedhung Lumbu]], [[Pasar Kliwon, Pasar Kliwon, Surakarta|Pasar Kliwon]], [[Sangkrah, Pasar Kliwon, Surakarta|Sangkrah]], lan kelurahan [[Semanggi, Pasar Kliwon, Surakarta|Semanggi]].
 
63.840

besutan

Menu navigasi