Lelystad: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 52 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q166065 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
| Jembar: || 765,39 [[kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[PedunungPadunung]]: || 73.116 jiwa <small>(1 Januari 2008)</small>
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: || http://www.lelystad.nl
|}
 
'''Lelystad''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsi]] [[Flevoland]], [[Walanda]]. Lelystad iku uga ibu kutha krajan provinsi Flevoland. ''Gemeente'' iki sing gedhé dhéwé ing Walanda, dideleng saka jembaré.
 
==Sejarah cekak==
63.851

besutan

Menu navigasi