Menyang kontèn

Powiat Wejherowo: Béda antara owahan

13 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB
c (Bot: Migrating 17 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1138182 (translate me))
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB)
}}
 
'''Powiat Wejherowo''' ([[basa Polski]] ''powiat wejherowski'') iku sawijining <i>''[[powiat]]</i>'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Ibukuthané yaikuya iku [[Wejherowo]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Pomerania]] lan nduwé pedunung 179.498 jiwa.
 
{{Provinsi Pomerania}}
 
 
[[Kategori:Powiat ing provinsi Pomerania]]
18.000

besutan