Gambiran, Banyuwangi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: kecamatan → kacamatan (4) using AWB
c (éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn using AWB)
c (éjaan, replaced: kecamatan → kacamatan (4) using AWB)
{{kecamatankacamatan|nama=Gambiran
|peta=[[Gambar:Locator Kecamatan Gambiran ing Kabupatèn Banyuwangi.png|center|thumb]]
|dati2=Kabupatèn
}}
 
'''Kecamatan Gambiran''' iku salah siji [[kecamatankacamatan]] ing [[Kabupatèn Banyuwangi]], [[Jawa Wétan]], [[Indonésia]].
 
== Desa-Desa ==
Désa-désa ing kecamatankacamatan iki<ref>[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=10 Data saka Situs Indonesia Maju]</ref>:
*Gambiran, kodhe désa: 351007006
*Jajag, kodhe désa: 351007002
 
 
{{kecamatankacamatan-stub}}
18.000

besutan

Menu navigasi