Socakangsi, Jatinom, Klathèn: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Pranala jaba: éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12515735 (translate me))
c (→‎Pranala jaba: éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn using AWB)
* [http://www.klaten.go.id/ Situs resmi Kabupatèn Klathèn]
 
{{kelurahan-stub}}
{{Kecamatan Jatinom }}
{{KabupatenKabupatèn Klaten }}
 
 
{{kelurahan-stub}}
18.000

besutan

Menu navigasi