Kraljevo: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
'''Kraljevo''' ([[Aksara Sirilik Serbia]]: ''Краљево'') iku sawijining kutha lan kuthamadya ing [[Serbia]] sisih kulon. Wewengkon kuthamadya nduwèni padunung 121.707 jiwa ([[2002]]) lan wewengkon kutha 82.846 jiwa (2002). Wewengkon kuthamadya watara 1.530 km² jembaré.
 
Kutha inki dadi ibukuthakutha krajan administratif [[Dhistrik Raška]]. Kraljevo dumunung ing gisiking [[Kali Ibar]].
 
== Kutha kembar ==
* {{negaraNagara|Prancis}} [[Sainte-Foy-les-Lyon]], [[Prancis]]
* {{negaraNagara|Jerman}} [[Sendenhorst]], [[Jerman]]
* {{negaraNagara|Jerman}} [[Ahlen]], [[Jerman]]
* {{negaraNagara|Polandia}} [[Gruenberg in Schlesien]], [[Polandia]]
 
[[Kategori:Kutha ing Serbia]]
63.029

besutan

Menu navigasi