Washington (praja): Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
Website = access.wa.gov |
}}
[[Washington]], iku sawijining nagara bagéyan [[Amérika Sarékat]]. Nagara bagéyan Washington béda karo ibukuthakutha krajan Amérika Sarékat: [[Washington, DC|Washington D.C.]]. Nagara bagéyan iki dumunung ing sisih lor-kulon. Ing taun [[2009]], nagara bagéyan iki nduwèni padunung 6,459,224 jiwa lan jembar wewengkon 184,827 km². Ibu kuthané ya iku [[Olympia, Washington|Olympia]].
 
Nagara bagéyan iki nduwèni angka kapadhetan padunung 34,2 jiwa/km².
63.633

besutan

Menu navigasi