's-Hertogenbosch: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
| Jembar: || 39,98 [[kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[PedunungPadunung]]: || 100.850 <small>(1 November 2007)</small>
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: || http://www.s-Hertogenbosch.nl
|}
 
''''s-Hertogenbosch''' utawa '''Den Bosch''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsi]] [[Brabant Lor]], [[Walanda]]. Tlatah iki ibukuthakutha krajan provinsi Brabant Lor.
 
''''s-Hertogenbosch''' utawa '''Den Bosch''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsi]] [[Brabant Lor]], [[Walanda]]. Tlatah iki ibukutha provinsi Brabant Lor.
 
 
== Latar wuri ==
Provinsi Brabant Lor sing papané ana ing kidulé Walanda iku salah sijining saka 12 provinsi Walanda lan salah siji sing gedhé ambané wilayahéwewengkoné. Provinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 68 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara negaraNagara lan ''gemeente''.
 
{{GemeentenNoord-Brabant}}
63.840

besutan

Menu navigasi