Menyang kontèn

Matthew Taylor: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 18 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q158945 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
| ntupdate = 22:00, 9 September 2011 (UTC)
}}
'''Matthew Simon "Matty" Taylor''' ({{lahirmati|[[Oxford]]|27|11|1981}}) yaikuya iku salah sijining pemain [[bal-balan]] sing kewarganegaraané [[Inggris]] sing main kanggo klub West Ham United biasa main ing posisi [[Gelandang|gelandang sayap]].
 
Taylor miwiti karir junioré ing klub Luton Town sadurungé pindah ing Portsmouth <ref>{{cite news |title=Pompey seal Taylor switch |url=http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/l/luton_town/2038081.stm |publisher=BBC Sport |date=3 July 2002 |accessdate=29 August 2007}}</ref> banjur Bolton Wanderers <ref>{{cite news |title=SKY SPORTS: Taylor makes Bolton move |url=http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_3055235,00.html |publisher=Sky Sports |date=17 January 2008]|accessdate=17 January 2008}}</ref> tékan [[taun]] [[2011]] gabung karo West Ham United.<ref>{{cite news|title=West Ham sign Bolton midfielder Matt Taylor|url=http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14262019.stm|work=BBC Football|accessdate=23 July 2011|date=23 July 2011}}</ref>
{{lifetime|1981||Taylor, Matthew}}
{{Skuat West Ham United F.C.}}
 
{{pemain-sb-stub}}
[[Kategori:Pemain sepak bola Inggris]]
[[Kategori:Pemain West Ham United F.C.]]
[[Kategori:Pemain Bolton Wanderers F.C.]]
[[Kategori:Bal-balan]]
 
 
{{pemain-sb-stub}}
18.000

besutan