Kajèn, Pekalongan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn, Kabupaten → Kabupatèn (5) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
|style="font-size: 90%;"|---
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[PedunungPadunung]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|66.294 jiwa
|}
 
'''Kecamatan Kajen''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupatèn]] Pekalongan. [[Jawa Tengah]], [[Indonesia]]. Kutha kecamatan Kajen iki minangka ibukuthakutha krajan [[Kabupatèn Pekalongan]]. Kantor kecamatan dumunung ing Jl. Diponegoro 469 Kajen.
 
Kecamatan iki wewatesan :
63.840

besutan

Menu navigasi