Mentaya Hilir Kidul, Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
c
éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
|jml_désa = 7 / 1
}}
'''Kecamatan Mentaya Hilir Kidul''' iku sawijining [[kecamatan]] ing [[Kabupatèn Kotawaringin Wétan]], Provinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonesia]]. Kecamatan iki nduwèni jembar 318,00&nbsp;km<sup>2</sup> lan okèhé padunung 21.796 jiwa. IbukuthaKutha krajan kecamatan ana ing [[Samuda Kota, Mentaya Hilir Kidul, Kotawaringin Wétan|Samuda Kota]], adohé ibukuthakutha krajan kecamatan saka ibukuthakutha krajan kabupatèn kurang luwih 48&nbsp;km.<ref>Kotawaringin Wétan jroning angka taun 2007/2008, Tabel 1.1.8</ref>
 
Kecamatan iki wewatesan :
 
==Pranala jaba==
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master WilayahWewengkon ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=20 Daftar kode désa Kalimantan Tengah]
 
63.852

besutan

Menu navigasi