Parikesit (kalawarti): Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
[[Gambar:Samak Parikesit.jpg|thumb|Samak Kalawarti Parikesit]]
 
'''Parikesit''' iku kalawarti abasa Jawa sing kababar déning PT Media Widya Trimitra Jakarta. Kalawarti iki terbit sasasi pisan (sasèn) kanthi wujud kang béda karo kalawarti umumé, yaikuya iku ukurané kang cèkli (kwarto).
 
==Delengen uga==
18.000

besutan

Menu navigasi