Balung: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎Jinis balung: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Jinis balung: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
 
Saka panyusuné balung bisa dibédakaké minangka:
* balung kompak yaikuya iku balung sing disusun saka [[unit Osteon]] utawa [[sistem Havers]].
* balung spons yaikuya iku balung sing duwé bolongan-bolongan utawa [[rongga]].
 
== Deleng uga ==
18.000

besutan

Menu navigasi