Malvales: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 36 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q21908 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Malvales''' iku salah siji [[Ordo (biologi)|bangsa]] [[tetanduran ngembang]] sing klebu jroning klad [[eurosids II]], [[rosids]], [[core eudicots]], [[eudicots]] ([[Sistem klasifikasi APG II]]). Bangsa iki uga diakoni minangka [[takson]] jroning [[sistem klasifikasi Cronquist]] lan kacakup jroning [[kelas (biologi)|anak kelas]] [[Dilleniidae]], [[kelas (biologi)|kelas]] [[Magnoliopsida]].
 
Anggota paling wigati yaikuya iku Malvaceae, sing myakup akèh taduran migunani, kanthi 4.000 jinis anggota lan dadi suku paling gedhé ing bangsa iki.
 
== Suku/familia ==
 
{{reflist}}
 
{{botani-stub}}
 
[[Kategori:Malvales| ]]
 
 
{{botani-stub}}
18.000

besutan

Menu navigasi