Citilink: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
|website = [http://www.citilink.co.id/EN/default.aspx www.citlink.co.id]
}}
'''Citilink''' (PT Citilink Indonesia) yaikuya iku sawijining maskapai panerbangan kang kagolong ndhuweni ongkos murah lan dadi anak cabang parusahaan Garuda Indonesia, parusahaan kang madeg ing taun 2001.Minangka dadi Unit Bisnis Strategis (SBU)
 
== Tujuan Panerbagan ==
Kutha-kutha panerbangan Citilink yaikuya iku :
* [[Surabaya]] ([[Bandar Udara Internasional Juanda]])
* [[Jakarta]] ([[Bandar Udara Internasional Soekarno-Hatta]])
 
== Armada ==
Armada citilink yaikuya iku :
 
<center>
18.000

besutan

Menu navigasi