Nukléus: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Meursault2004 mindhahaken kaca Nukleus dhumateng Nukléus: sithik)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Nukléus''' utawa [[inti sel]] yaikuya iku bagean sing ana ing tengahe [[sel]], diubengi dening [[sitoplasma]], lan duweni bentuk [[bunder]] (ora teratur).
 
{{biologi-stub}}
 
[[Kategori:Biologi]]
 
 
{{biologi-stub}}
18.000

besutan

Menu navigasi