Surat Al Ahzab: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (Bot: Migrating 22 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q229923)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
| Harf-e-Mukatta'at =
}}
'''Surat Al Ahzab''' ([[basa Arab]]:'''الْأحزاب''') punika surat kaping 33 [[Al-Qur’an]]. Tegesé "ingkang nyekutoni".[[Surat]] ka-33 jroning [[al-Qur'an]]. Kapengkar déning 73 ayat, surat [[Madaniyah]], dimudunake sawisé [[surat Ali Imran]]. Dinamai ''Al-Ahzab'' kang ngandut arti golongan-golongan kang nyekutu karana ing jroning kandutan surat iki kapengkar uga ayat-ayat salah sijiné yaikuya iku ayat 9 nganthi ayat 27 kang nguhubungake déning peperangan '''Al-Ahzab''', yaikuya iku salah sijiné paperangan kang dilancarake déning wong-wong [[Yahudi]] kang nyekutu déning kaum [[munafik]] uga wong-wong [[musyrik]] déning wong-wong [[mukmin]] ing [[Madinah]].
{{alquran}}
{{islam-stub}}
 
[[Kategori:Surat Al Qur’an]]
 
 
{{islam-stub}}
18.000

besutan

Menu navigasi